Eagles – 49ers sérülés jelentés.

bng-l-49ers-1005-15.jpg

EAGLES

OUT:

S Rodney McLeod

 

Kérdéses:

S Marcus Epps

 

IR:

TE Jason Croom
T/G Jack Driscoll
TE Tyree Jackson
CB Josiah Scott
WR Michael Walker

 

Rodney McLeod továbbra is csak limitált edzésmunkát végez, mióta lekerült PUP listáról. A jövő héten MNF mérkőzést játszik a Philly, tehát a safetynek lesz egy hosszú hete gyógyulgatni. Talán akkor már visszatérhet, de egyelőre nincs infó arról, hogy halad a felépülésben, tehát semmi biztosat nem lehet mondani.

 

Marcus Epps a Falcons ellen agyrázkódást szenvedett. Ő pénteken már teljes értékű edzésmunkát végzett, szóval van rá esély, hogy bevethető lesz. Ebben az esetben várhatóan ő lesz a kezdő McLeod helyén. Ha nem kap zöld utat, úgy ismét K’Von Wallace szerepelhet kezdőként, a Philly pedig ebben az esetben (de talán amúgy is) felmozgathatja a gyakorló csapatból Elijah Riley-t az aktív keretbe, hiszen mivel mindkét nem IR-en lévő sérült safety, elég vékonyka most a poszt.

 

Rajtuk kívül még elég sokan megjelentek a heti sérülés jelentésekben, de többnyire csak a veteránok kaptak egy-egy pihenő napot. Ez alól Zach Ertz, Brandon Brooks, Avonte Maddox, J.J. Arcega Whiteside, Miles Sanders és a múlt héten még kérdéses státuszt kapó Davion Taylor, valamint az akkor OUT státuszt kapó Landon Dickerson jelentenek kivételt. Így sem éppen rövid a lista, de úgy fest az ő sérülésük nem volt komoly, mindannyian játékra készek.

 

Így tehát a 2. körös újonc, Landon Dickerson is készülhet a debütálásra. Persze várhatóan ő senkit nem fog kiszorítani a kezdőből, első sorban sérülés esetén állhat be. Kérdezték Nick Sirianni-t, hogy tervezi-e, hogy más módon beveti az újoncot, de a vezetőedző nem akart válaszolni erre a kérdésre. Talán ma este láthatunk majd 6 OL-es felállásokat is a pályán.

Mellette a másodéves Davion Taylor is első meccsére készülhet a szezonban, ő feltehetően leginkább a speciális csapatrészben kaphat snap-eket.

__________________________________________________________________________________

 

49ERS

OUT:

LB Dre Greenlaw

 

Kétes:

CB Emmanuel Moseley

 

Kérdéses:

DE Arik Armstead
LB Marcell Harris
DT Javon Kinlaw

 

IR/PUP/Eltiltva:

OT Shon Coleman
CB Davontae Harris
WR Jalen Hurd
DL Maurice Hurst
WR Richie James
RB Raheem Mostert
OL Justin Skule
CB Jason Verrett

DB Tarvarius Moore
RB Jeff Wilson Jr.

DL Jordan Willis

 

Szerencsétlen 49ers-t az ág is húzza, elég rosszul állnak rögtön a szezon elején. A legfontosabb hiányzók a múlt héten sérülést szenvedő kezdő RB, Raheem Mostert (akinek a helyén nagyon jól játszott Eli Mitchell), a kezdő corner Jason Verrett, valamint az első meccsükön remekül szereplő kezdő LB, Dre Greenlaw. Várhatóan hamarosan utóbbi is IR-re kerül, hiszen vele kapcsolatban 6-8 hetes kihagyással számolnak. Emmanuel Moseley szintén fontos hiányzó, hiszen kezdő lenne, ha bevethető lenne, de kétes státuszt kapott.

A védőfalban két kezdő is kérdésesként szerepel, de Arik Armstead és Javon Kinlaw a várakozások szerint pályára fognak tudni lépni. Mindenesetre feltehetően ők sem lesznek még 100%-os formában.

 

Sok jó és fontos játékost kényszerül tehát nélkülözni a San Francisco, de még így is ők állnak ki esélyesként, alaposan fel kell kötni a gatyát az Eaglesnek, ha a 2-0-s mérleg a cél.

 

Fotó: Randy Vazquez/ Bay Area News Group

Fly Eagles Fly

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9816693640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása