Eagles @ Giants sérülés jelentés.

EAGLES

OUT:

RB Jordan Howard 

KÉRDÉSES:

CB Tay Gowan

IR:

C/G Jack Anderson
OG Brandon Brooks
TE Jason Croom
DE Brandon Graham
OG Isaac Seumalo
LB Davion Taylor

 

Jordan Howard a Saints elleni meccsen szenvedett térdsérülést. Egész héten nem edzett, így nincs meglepetés abban, hogy OUT státuszt kapott. Így aztán Miles Sanders mellé Boston Scott léphet fel a futójátékban, illetve Kenneth Gainwell lehet még, aki aktív státusszal most esetleg újra kaphat némi szerepet.

A friss szerzemény, Tay Gowan a heti edzések során szenvedett lábsérülést. Várhatóan játékra kész állapotban lesz a meccsre, de ennek ellenére nem nagyon kell számítani arra, hogy be is lesz vetve.

Darius Slay kikerült az agyrázkódás protokoll alól, mellette pedig Josh Sweat és Shaun Bradley is felépültek, mindhárman bevetésre készek.

____________________________________________________________

GIANTS

OUT:

FB Cullen Gillaspia
WR Sterling Shepard
TE Kaden Smith

Kétes:

TE Kyle Rudolph
WR Kadarius Toney

Kérdéses:

RB Saquon Barkley
WR John Ross

IR/COVID lista:

WR C.J. Board
LB TJ Brunson
LB Carter Coughlin
DB Nate Ebner
C Nick Gates
LB Justin Hilliard
TE Rysen John
DB Joshua Kalu
OG Shane Lemieux
LB Blake Martinez
OL Kyle Murphy
S Jabrill Peppers
WR Dante Pettis
TE Levine Toilolo
CB Rodarius Williams
DB Quincy Wilson 

DB Logan Ryan

 

Több a gond a Giants oldalán. A két legjobb elkapója a csapatnak várhatóan nem fog játszani, hiszen Kadarius Toney kétes, Sterling Shepard pedig OUT státuszt kapott, mellettük pedig John Ross játéka is kérdéses, tehát erősen meg van tépázva az elkapósor. Tovább rontja a helyzetet, hogy a Giants a sérülékeny Evan Engram helyett vész esetén nem tudja majd bevetni a rosteren utána lévő két TE-t sem, hiszen Kaden Smith OUT, Kyle Rudolph pedig kétes státusszal várja a meccset. A Giants támadófalának pedig nem kell ahhoz sérülés, hogy rosszul játszanak, szóval a passzjáték több sebből vérzik.

A futójátékot nézve, hát Saquon Barkley kérdéses státusszal várja a meccset. Az egész héten csak limitáltan edzett, így inkább az tűnik esélyesebbnek, hogy nem lép majd pályára, de ez majd elválik. Ha így is lesz, igazából ehhez már hozzá is szokhattak New Yorkban, másrészt amikor Barkley bevethető, akkor sem igazán tudja már azt hozni, amit várhatnánk tőle, szóval a futójáték terén nem igazán várható sérülések miatti változás.

A védelem vezére, Logan Ryan kihagyja a meccset, mivel még mindig a Covid listán van. Volt rá némi esély, hogy a meccsre visszatérhet, de azóta megkapta az OUT státuszt.

Sok IR-en lévő fontos játékosa is van a Giantsnek, mint például a legjobb LB-ük, Blake Martinez, a kezdő center Nick Gates, a kezdő bal oldali guard, Shane Lemieux, vagy a kezdő safety, Jabrill Peppers.

 

Szóval csoportellenfelünk nem áll túl jól sérülések terén. Mielőbbi felépülést kívánunk a lábadozóknak. Ha valóban a PO a cél az Eaglesnek, akkor a Giants ellen amúgy is fontos volna a győzelem, de így már ez a meccs a kötelező kategória határait súrolja. Azt viszont azért ne felejtsük el, hogy ez egy csoportmeccs, és ez az NFC East. Ezeken a párharcokon bármikor bármi megtörténhet.

 

Fly Eagles Fly
fotó: Rob Carr

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1116767194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása