Eagles vs. Packers sérülésjelentés

EAGLES

IR/PUP

DE Derek Barnett
DT Jordan Davis
TE Dallas Goedert
TE Jaeden Graham
CB Avonte Maddox
DE Janarius Robinson
DT Marlon Tuipulotu
 

Az Eagles teljes 53 fős kerete egészséges és játékra kész. A héten csak Josh Jobe és A.J. Brown jelent meg a sérülésjelentésekben. Utóbbi betegség miatt kapott némi pihenőt, Jobe pedig a korábbi sérülése miatt, amiből mostanra felépült, így 4 hét után először bevethető.

És hamarosan az IR-ről is kezdhetnek visszaszállingózni a sérültek, amiről a múlt héten írtunk részletesebben. Úgyhogy elég jól állunk.

____________________________________________________________

PACKERS

OUT:

WR Romeo Doubs 

Kétes:

LB De’Vondre Campbell

Kérdéses:

OT David Bakhtiari
CB Shemar Jean-Charles

IR / NFI

LB Tipa Galeai
LB Rashan Gary
C/G Jake Hanson
CB Eric Stokes

OT Caleb Jones

A Packersnél egyetlen játékos kapott OUT státuszt. Romeo Doubs-ról van szó, aki újonc létére nagyon fontos eleme a Green Bay passzjátékának, így a hiányzása nehézségeket okozhat a sajtfejűek számára.

A már amúgy is megtépázott LB sornak újabb ütést jelenthet De’Vondre Campbell hiányzása, aki térdsérülés miatt kapott kétes státuszt. Ő csak pénteken edzett, és akkor is csak limitáltan.

Szintén nagyon komoly hiányzó lehet a kezdő LT, David Bakhtiari, de a várakozások szerint ő játszani fog.

Shemar Jean-Charles játéka is kérdéses, rá viszont már nem igazán illene a ”komoly hiányzó” jelző, hiszen ő leginkább a ST-ben kap szerepet. Ellenben az IR-en még akadnak fontos nevek: Rashan Gary és Eric Stokes a Packers védelem két meghatározó játékosa, az elvesztésük nagyon nem jött jól Green Bay-ben. Mindketten a 9. héten sérültek meg, és nemigen fognak már visszatérni ebben a szezonban.

 

Fly Eagles Fly
Fotó: Matt Rourke

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3117988720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása