Eagles vs. Titans sérülésjelentés

EAGLES


OUT:

DE Robert Quinn

IR/PUP

DE Derek Barnett
TE Dallas Goedert
TE Jaeden Graham
CB Avonte Maddox
DE Janarius Robinson
DT Marlon Tuipulotu
S Chauncey Gardner-Johnson
 

CGJ vesesérülést szenvedett a Packers elleni találkozón. A héten nem edzett, és azóta már IR-re is került. Ez azt jelenti, hogy minimum 4 hetes kihagyás vár rá, de ennél nincs pontosabb infó arról, hogy meddig kell őt nélkülöznie a csapatnak. Helyette Reed Blankenship megkaphatja első meccsét kezdőként, aki a múlt héten egészen jól állt be, ígéretesen játszott.

Gardner-Johnson helyére az aktív keretbe Jordan Davis érkezett, aki tehát aktiválva lett a sérültlistáról, és a várakozások szerint játszani is fog a Titans ellen.

Quinn a pénteki edzést kihagyta, térdsérülés miatt. Out státuszt kapott, így tradícionális 4-3-as DE-ként Josh Sweat és Brandon Graham maradt a keretben, ezáltal feltehetően valamivel megnőhet az igénybevételük. Erre mondjuk Haason Reddick is számíthat, de bevethető még a siettetésben Milton Williams és Patrick Johnson is.

____________________________________________________________

TITANS

OUT:

DE Denico Autry
WR Cody Hollister
CB Elijah Molden  

Kérdéses:

RB Hassan Haskins (hip)
DT Jeffery Simmons (ankle)

IR:

OLB Ola Adeniyi
LB Chance Campbell
RB Trenton Cannon
LB Zach Cunningham
CB Caleb Farley
DE Da’Shawn Hand
DB Chris Jackson
CB Lonnie Johnson Jr
OL Jamarco Jones
OLB Harold Landry III
OT Taylor Lewan
WR Racey McMath
S A.J. Moore Jr
WR Kyle Philips
DB Josh Thompson

 

Sok a sérült a Titans oldalán. A legfontosabb név, a kezdő Edge Rusher, Denico Autry lehet, aki a sackek és a yardvesztéssel járó szerelések terén is kiemelkedően játszott.

A slot CB, Molden hiányát szintén megérezheti a Titans, de az ő pótlása talán valamivel egyszerűbb feladat lesz. Cody Hollister pedig a depth chart-on a 4. számú WR, szóval az ő hiánya már nem túl sok vizet zavar.

Jeffery Simmons-ról viszont ez már korántsem mondható el. Szintén egy TFL gyáros védőről van szó, akinek a hiánya újabb csapást jelenthet a Titans DL-nek. Ő a hét elején még nem, majd pénteken csak limitáltan edzett, kérdéses státuszt kapott. A várakozások szerint játszani fog, de ha így is lesz, feltehetően nincs még 100%-os állapotban.

Hassan Haskins játéka szintén kérdéses. Az ő hiánya már nem volna annyira fájó, bár rotációban azért használva volt a futó, illetve visszahordóként szerepelt.

Az IR pedig elég népes a Titans oldalán, és nem is névtelen játékosokkal van tele, hanem olyan fontosabb kezdőkkel, mint amilyen Taylor Lewan (LT), Harold Lanry (EDGE), vagy Zach Cunningham (LB). Szóval a sérülések most nem kímélik a Tennessee-t

Fly Eagles Fly
Fotó: Cooper Neill/Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2117994520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása