Eagles vs. Cowboys sérülésjelentés

 

EAGLES

Kérdéses:

CB Josh Jobe

IR / PUP:

DE Derek Barnett


TE Jaedan Graham
WR Greg Ward
DE Janarius Robinson

TE Tyree Jackson
T/G Brett Toth 

 

Bár az elmúlt két meccsen elég sok Eagles játékos kényszerült elhagyni a pályát sérülések miatt, nagyon szépen felgyógyult a csapat, szerencsére egyik sérülés sem bizonyult komolynak. A pénteki edzésen már minden kezdő teljes értékű edzésmunkát végzett (leszámítva az IR-en lévőket).

Mindössze két kérdéses játékosunk volt, de azóta Janarius Robinson IR-re került. Ő a pénteki edzésen szenvedett térdsérülést. Az aktív keretben felszabaduló helyre Andre Dillard érkezett, aki eddig IR-en volt. Szerencsére felépült, így újra ő lesz az első számú OT csere a meccsen.

Josh Jobe a héten legfeljebb csak limitáltan edzett, de ő eddig csak ST snap-eket kapott. A helyére szükség esetén valószínűleg Andre Chachere állhat, akit ehhez az aktív keretbe kell mozgatni erre a mérkőzésre.

 

És ez minden. Több fontos játékos is van, aki a héten még szerepelt az aktuális sérülésjelentésekben, mint például Dickerson, Jake Elliott, Gainwell, Kelce, Maddox, Mailata  és Seumalo is. Mindannyian felépültek, bevetésre készek.

____________________________________________________________

COWBOYS

OUT:

RB Rico Dowdle

Kérdéses:

WR CeeDee Lamb
OT Jason Peters
QB Dak Prescott

IR / NFI:

DE Tarell Basham
LB Devante Bond
TE Ian Bunting
LS Jake McQuaide
OT Tyron Smith
CB Isaac Taylor-Stuart
WR James Washington

LB Damone Clark  

 

A Cowboys sem áll vészesen sérülések terén. Persze a kezdő irányító hiánya egy külön kategória, de eddig egészen jól boldogultak Rush-al is. Utóbbi fog kezdeni ellenünk is.

Ami talán a legfontosabb hír, hogy CeeDee Lamb is felkerült a sérültek listájára, méghozzá pénteken, csípősérülés miatt. Aznap egyáltalán nem is edzett, kérdéses a játéka. Komoly veszteség volna a Cowboys számára, ha nem játszhatna a legjobb elkapójuk, de ha pályára is tud lépni, egy csütörtöki/pénteki sérülés még valószínűleg rá fogja nyomni a bélyegét Lamb játékára.

Jason Peters is kérdéses státuszt kapott, ám ő a várakozások szerint be fog öltözni volt csapata ellen. A Cowboys egyébként rotációs szerepkörben használja őt, méghozzá LG poszton.

És ez minden. Tehát egészen jól állnak ők is, és ez így a jó.

 

fotó: Heather Khalifa / Staff Photographer
Fly Eagles Fly

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9717955664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása