Training Camp 6-7. Nap


dnzj4gwqpaonecklmgew.png

6. Nap

Sérülések - változások

- Az Eagles mindkét left tackle-je agyrázkódást szenvedett. Jordan Mailata is, Andre Dillard is. Hogy ezt hogy hozták össze, az rejtély. Ebben a helyzetben Le'Raven Clark, a harmadik csapatos tackle védte Hurts vakoldalát. Próbálta, helyesebben.

- DeVonta Smith sem edzett, ágyék sérülés miatt.

- Greg Ward lábfej sérüléssel bajlódik.

Események

- Egyértelműen a defense nyerte ezt a napot is. Ennek elsődleges oka nyilván a pass rush, Josh Sweat terrorizálta Clarkot, 3 "sacket" is begyűjtött rajta. De a 7v7-ben is szenvedett az offense pass rush nélkül.

- DeVonta hiányával megnőtt a Brown felé menő labdák száma. Smith mellett is A.J. kapta messze a legtöbb targetet, de a másodéves elkapó hiányában ez még inkább trenddé vált Hurts részéről. Hogy ennek séma az oka, vagy egyszerűen csak a kémiát igyekeznek minél hamarabb kiépíteni, azt nem lehet egyelőre tudni.

- Hurts egy 15 yardos slant TD-t kiosztott azért Brownnak. Boston Scott egy passz után keményen találkozott Marcus Epps-szel, majd egy jó ideig a földön maradt. T.J.Edwards és Avonte Maddox is jelentkezett egy-egy vetődős passzleütéssel. T.J.Edwards minden nap villan valamit, egyértelműen ő a legjobb linebacker. Maddox kiváló napot tudhat maga mögött, teljesen kikapcsolta Watkinst.

- 1v1 párharcok

  • Jordan Davis megverte Jason Kelcet
  • Javon Hargrave Landon Dickersont
  • Jurgens kiválóan kitartott Marlon Tuipulotu és Renell Wrennel szemben is
  • Milton Williams Sua Opetát verte meg.
  • Britain Covey látványos útvonalfutással hagyta maga mögött Josiah Scottot.
  • DeVonta hiányában Reagor mérkőzött meg Bradberryvel. Megverte. Kétszer is.

- Nem sok szó esett eddig a harmadik csapatos QB párharcról, de elég egyértelmű végkimenetele van. A 25 éves Reid Sinett, aki 2020-ban került a ligába, szintekkel jobb mint az újonc Carson Strong. Strong eléggé pontatlan, nem is hoz jó döntéseket, míg Sinett elég pontos és jó döntéseket hoz. A mai nap legnagyobb játéka is az ő nevéhez fűződik. Senki nem volt üresen, a nyomás pedig érkezett, úgyhogy az irányító balra menekült ki, majd futtában kiosztott egy 20 yardos TD-t a magát üresre játszó Keric Wheatfallnak. 

- Reagor után a 6. helyre egyre inkább a visszahordásairól híres Britain Covey érkezik a WR sorrendben. Olyannyira kiemelkedik, hogy már első csapatos snapeket is kapott a slotból.

7. Nap

Sérülések - változások

- Boston Scott az előző napi ütés hatására sajnos agyrázkódást szenvedett, így kihagyta az edzést

- Zach Pascal végre teljes értékű edzést végezhetett.

- A többiek sajnos változatlanok maradtak.

Események

- Hurts egyik legnagyobb hiányossága volt tavaly, hogy alig használja a pálya közepét. Ezen igyekeznek változtatni (ezért is hozták Brownt), két játék pedig kiváló példája is volt ennek: Hurts pontos labdát osztott ki a mélyen középre bevágó Goedertnek, valamint tökéletesen A.J. elé dobott középre egy passzt, hogy Brown tudjon utána vele haladni. Tudott is, rögtön kiosztott egy stiff armot az első szembejövő védőnek. 

- Hurts tökéletes mély labdát dobott Brownnak akit Slay szokása szerint szorosan őrzött. A labda viszont tökéletes volt, elkapható, de Brown droppolta. Brown később Twitteren megjegyezte, hogy nem drop volt, hanem Slay belenyúlt.

- 7v7 alatt Slay tartotta a tempót Quez Watkins-szal, majd be is húzta Hurts passzát.

- Goedert rövid beszámolója a pálya közepi elkapásáról: "Epps odajött hozzám a play után és jelezte, hogy széjjel ütött volna éles helyzetben, mire mondtam, hogy az neki biztos sokkal jobban fájt volna mint nekem..."

- Kyzir White eddigi legjobb napja volt, meghiúsított egy Miles Sanders screent, és leütött egy Goedert felé menő labdát. Edwards után ő és Davion Taylor érkezik egyértelműen a rangsorban. Dean egyelőre nem mutatott semmi extrát.

- Reagoré lehetett volna a nap elkapása. Magas labda ment felé, felugrás közben pedig a védő valahogy leverte a sisakját (???), de úgy tűnt Reagornak még így is sikerült lejönnie a labdával. A ref viszont máshogy gondolta, és incomplete passzt jelzett.

-1v1 párharcok:

  • Jordan Davis ezúttal megverte Cam Jurgenst. A kettő jó párharcokat vív, változó kimenetellel.
  • Brandon Graham minden nap nagyon megverte Jack Driscollt. Ma is.
  • Lane Johnson teljes nyugalommal kezelte Haason Reddick bull rush-át.
  • Sua Opeta szépen helyt állt Hargrave-vel szemben

- A második csapatban Zech McPhearson túloldalán az újonc Josh Jobe kapott lehetőséget Alabamáról. Élt a helyzettel, vetődve ütötte le Minshew egyik passzát, egy másikat pedig ugyan pass interference gyanúsan - A.J. Brown az oldalvonalról bedobta a törölközőjét, flagként - de szintén sikerült leütnie. A bíró nem dobott zászlót így marad a neve mellett egy szép játék.

 

Jalen Hurts statisztikái:

6. nap: 15/10 2 TD 0 INT

7. nap: 20/14 0 TD 1 INT

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7217904659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása