SB! Eagles vs. Chiefs sérülésjelentés

 

EAGLES


Kérdéses:

WR Britain Covey 

IR/PUP

DE Derek Barnett
LB Shaun Bradley
TE Tyree Jackson
DE Janarius Robinson
DT Marlon Tuipulotu

T/G Brett Toth 

 

Az Eagles visszahordója, Britain Covey csütörtökön váratlanul jelent meg a sérülésjelentésekben. Két napig csak limitáltan edzett, a játéka kérdéses.

A Philly a gyakorló csapatból a meccs erejéig az aktív keretbe mozgatta a szebb napokat megélt Greg Ward-ot (Anthony Harris mellett), ami arra utaló jel lehet, hogy Covey nem fogja tudni vállalni a játékot. Ha szükséges, az ő helyére állhat majd be Ward visszahordónak.

Szintén a speciális csapatrészt érintő hír, hogy az Eagles puntere, Arryn Siposs visszatér a döntőre, hiszen aktiválva lett a sérültlistáról. A korábban a helyén szereplő Brett Kern nem igazán volt meggyőző, úgyhogy ez egy erősítésnek tekinthető, de meglátjuk, milyen állapotban van Siposs.

Megjelent még a héten a sérülésjelentésekben Landon Dickerson, Lane Johnson, Avonte Maddox, Robert Quinn, és Cam Jurgens, de ők mind teljes értékű edzésmunkát végeztek pénteken, és státusz nélkül várják a meccset. Szóval a keret szinte teljesen egészséges, a kemény mag játékra készen várja a Super Bowlt.

____________________________________________________________

CHIEFS

IR:

WR Mecole Hardman
WR Justyn Ross
DT Tershawn Wharton

 

A Chiefs oldalán még rövidebb lesz az iromány: Senki nem kapott státuszt a meccsre, a sérültlista sem éppen népes, igazából náluk ténylegesen a teljes keret bevethető. Az egyetlen talán említésre méltó hiányzójuk Mecole Hardman, aki visszahordóként és elkapóként szerepelt. Ő a héten került IR-re.

Mellette még Kadarius Toney és L’Jarius Sneed küszködött a héten kisebb-nagyobb sérülésekkel, voltak limitált edzéseik, de úgy tűnik felépültek és bevetésre készek.

 

Két brutál erős csapat, két szinte teljesen egészséges kerettel. Jónak ígérkezik az idei Super Bowl.

 

Fly Eagles Fly

Fotó: Cooper Neill/Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9218047548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása