Eagles vs. Commanders sérülésjelentés

EAGLES

OUT:

CB Josh Jobe
CB Avonte Maddox

IR/PUP

DE Derek Barnett
DT Jordan Davis
TE Jaeden Graham
DE Janarius Robinson

TE Tyree Jackson
T/G Brett Toth
 

Az Eagles oldalán az egyetlen újdonság Avonte Maddox hiányzása. A CB a Texans elleni meccsen szenvedett combhajlító izom sérülést, azóta egy edzésen sem vett részt, OUT státuszt kapott. Mellette Jobe továbbra sem állt edzésbe, így a CB sor egy kicsit foghíjas lett, bár utóbbit inkább a ST-ből hiányolhatjuk. Maddox helyén Josiah Scott fog szerepelni, ami nem túl jó hír, de hátha belejön ő is a dologba.

*UPDATE: Közben Maddox IR-re került.

____________________________________________________________

COMMANDERS

OUT:

LB Cole Holcomb
LB David Mayo
RB J.D. McKissic

Kérdéses:

C Tyler Larsen
OG Andrew Norwell

IR / PUP:

OG Willie Beavers
CB Tariq Castro-Fields
LB Milo Eifler
TE Curtis Hodges
DT Phidarian Mathis
C Chase Roullier
OG Wes Schweitzer
QB Carson Wentz

DE Chase Young

 

A fővárosi gárda oldalán talán a legnagyobb hír, hogy számos meccs kihagyása után Jahan Dotson visszatér, státusz nélkül várja a mérkőzést a Commanders első körös elkapója.

Fájó hír viszont számukra, hogy kezdő LB-jük, Cole Holcomb biztosan kihagyja a meccset, és mellette a passzjátékok során hasznos futó, J.D. McKissic is, valamint egy csere LB, David Mayo szintén.

Mellettük két kezdő is kérdéses státuszt kapott: Tyler Larsen és Andrew Norwell. Előbbi pénteken még nem edzett, szombaton viszont már limitáltan igen. Ron Rivera sajtótájékoztatója elég bizakodó volt a center játékával kapcsolatban, de egyelőre semmi nem biztos. Sőt… Igazából nem csak a játéka kérdéses, hanem az is, hogy az esetleges hiányzása miatt szomorkodhatnak-e egyáltalán a Commanders szurkolók, ugyanis Javon Hargrave kis túlzással rommá alázta Larsent az előző összecsapásukon. Mindenesetre, ha úgy alakul, Larsen cseréje ellen is sok jóra számíthatunk a DT-től.

A többiekről pedig röviden annyit, hogy egykori irányítónk ismét a sérültlistán találta magát, így ezen a meccsen már ellenünk is Heinicke fog játszani. Chase Young pedig továbbra is PUP listás, egyelőre nem úgy tűnik, hogy játékra kész lenne.

 

Fly Eagles Fly

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3217978682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása