Eagles @ Cowboys sérülésjelentés

 

EAGLES

OUT:

QB Jalen Hurts

Kérdéses:

WR Zach Pascal

IR/PUP

TE Tyree Jackson

DE Derek Barnett

S C.J. Gardner-Johnson

P Arryn Siposs

DT Marlon Tuipulotu

DE Robert Quinn

T/G Brett Toth

Hurts a héten nem edzett, Sirianni pedig már korábban bejelentette, hogy Minshew fog kezdeni a Cowboys ellen. Az ő cseréje Ian Book lesz, aki így idén első alkalommal öltözik be a meccsre. Hurts sérülése nem komoly, de ettől még megeshet, hogy majd csak a rájátszásban tér vissza. Ha az Eagles még egy meccset megnyer az alapszakaszban, akkor már biztos lesz az 1. kiemelés, ezzel a hazai pálya és a first round bye a rájátszásban. Szóval ha a Cowboyst sikerülne Minshew-val megverni, akkor felesleges volna erőltetni Hurts visszatérését, amíg nem 100%-os. Ha ma este kikapunk, akkor viszont akár arra is lehet némi esély, hogy Hurts már jövő héten, a Saints elleni meccsre visszatér. Meglátjuk.

Tyree Jackson IR-re került, mivel kisebb sérüléssel bajlódik. Ami még nyomós érv emellett, hogy Goedert visszatért, szóval nemigen volt szükség 4 TE-re az aktív keretben. A felszabaduló helyre Christian Elliss (LB) érkezett a gyakorló csapatból.

Pascal a hét elején nem, majd csak limitáltan edzett. Az agyrázkódás protokollon kell keresztülmennie, hogy játszhasson. Állítólag van rá esély, jól halad a felépülése, de közel sem biztos a játéka.

____________________________________________________________

COWBOYS

OUT:

LB Leighton Vander Esch

Kérdéses:

DE Dorance Armstrong

TE Jake Ferguson

LB Micah Parsons

IR:

LB Devante Bond

CB Anthony Brown

TE Ian Bunting

RB Rico Dowdle

OG Matt Farniok

WR Simi Fehoko

DT Johnathan Hankins

LB Devin Harper

CB Jourdan Lewis

LS Jake McQuaide

OT Terence Steele

OT Matt Waletzko

Ahogy arra számítani lehetett, a Cowboysnál Vander Esch nem tudja vállalni a játékot, a nyaksérülése miatt. Ez elég nagy veszteség a védelmüknek.

Még komolyabb probléma lenne a védelemnek és a LB sornak Parsons hiánya, aki betegség miatt hagyott ki edzéseket. Kérdéses státuszt kapott, de nagyon meglepő lenne, ha nem játszana.

Dorace Armstrong fontos láncszeme a védőfalnak. Ő egész héten limitáltan edzett, kérdéses státuszt kapott. A múlt héten ugyanez volt, és a végén vállalta a játékot a Jags ellen, viszont csak 14 spanre ment ki a pályára, szóval alig használták. Hasonlóra lehet számítani: ha aktív is lesz, valószínűleg nem épült még fel teljesen, ami a teljesítményén és az igénybevételén is meglátszik.

Jake Ferguson a második számú TE, neki szintén az agyrázkódás protokollon kell átvergődnie a játékhoz.

Fly Eagles Fly

Fotó: Matt Rourke

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1618009808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása