Eagles vs. Steelers sérülésjelentés

EAGLES

IR / PUP:

DE Derek Barnett
TE Jaeden Graham
DE Janarius Robinson

TE Tyree Jackson
T/G Brett Toth

 

Az Eagles oldalán mindenki státusz nélkül várja a meccset. Eddig sem volt túl sok sérülés, de a pihenőhéten mindenki meggyógyult. Harcra kész a teljes csapat, az IR-en lévők kivételével.

Brandon Graham az egyetlen, aki pénteken még nem végzett teljes értékű edzésmunkát (+ Hurts sem, de ő személyes okok miatt). BG combhajlító sérüléssel küszködik, szerdán nem, majd a következő két napon csak limitáltan edzett. Ő talán még nem lesz 100%-os állapotban, de bevethető.

____________________________________________________________

STEELERS

OUT:

DT Larry Ogunjobi
CB Levi Wallace

Kérdéses:

K Chris Boswell
CB Josh Jackson

IR / NFI:

WR Calvin Austin III
S Karl Joseph
S Damontae Kazee
DE DeMarvin Leal
RB Jeremy McNichols
WR Anthony Miller
DB Carlins Platel
LB T.J. Watt

 

A Steelers viszont múlt héten nem pihent (hanem egy vereségbe szaladt bele), és ez a különbség meg is látszik a sérültek számán, de azért ők sem állnak rettenetesen ezen a téren.

Ogunjobi komoly hiányzó, ő játszotta a 2. legtöbb védő snap-et eddig a Steelersben, így fájhat az elvesztése. Levi Wallace-ról pedig hasonlóak mondhatók el: szintén egy sokat használt kezdőről van szó, így érezhető lehet majd a hiánya.

Rajtuk kívül viszont nincs komoly hiányzó az aktív keretben. Ami még említésre méltó, hogy kérdéses az egyetlen kickerük (PS-ban sincs más), úgyhogy valamit lépniük kell ezen a téren, ha Boswell nem lesz bevethető. Ez alapvetően nem egy rettenetesen nagy dolog, de azért az ilyen helyzetekről jó emlékeink vannak, szóval egy mondatot megért.

Na tehát ez a három sem sok (Josh Jackson csak csere), ugyanakkor az IR-en is van a Steelersnél egy olyan név, akiről mindenképp érdemes szót ejteni. Ő természetesen T.J. Watt, aki elméletben visszatérhet az Eagles elleni meccsre, de a várakozások szerint az ő aktiválásával meg fogja várni a Pittsburgh a bye week-et, ami nekik a jövő héten lesz. Szóval várhatóan tőle most nem kell rettegnünk.

 

UPDATE: Közben a két kérdéses Steelers játékos, Jackson és Boswell is OUT státuszt kapott. Így egyelőre nincs kickere a Steelersnek.

 

fotó: Emilee Chinn
Fly Eagles Fly

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4117965846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása