Eagles @ Texans sérülésjelentés

Éjszaka TNF meccs vár az Eaglesre, szóval itt is vagyunk a sérülésjelenttéssel:

EAGLES

OUT:

CB Josiah Scott

IR/PUP

DE Derek Barnett
DT Jordan Davis
TE Jaeden Graham
DE Janarius Robinson

TE Tyree Jackson
T/G Brett Toth
 

Az Eagles első körös DT-je, Jordan Davis a Steelers elleni meccsen bokasérülést szenvedett. IR-re került, várhatóan 4-6 hetes kihagyás vár rá. A szabályok szerint legkorább a 13. héten, a Titans elleni meccsre térhet vissza. DT poszton így Fletcher Cox, Javon Hargrave, Milton Williams, és Marlon Tuipulotu rotálására számíthatunk a jövőben. Marvin Wilson pedig felmozgatható a gyakorló csapatból annak érdekében, hogy jobb legyen a mélység a poszton.

Josiah Scott a héten szintén nem edzett, OUT státuszt kapott, ami azt jelenti, hogy az Eagles az első számú slot CB cseréje nélkül marad a meccsre. A frissen leigazolt Javelin Guidry, vagy esetleg Josh Jobe léphet fel a helyére.

____________________________________________________________

TEXANS

OUT:

S Grayland Arnold
DT Maliek Collins
WR Nico Collins
LB Neville Hewitt
OG Justin McCray

Kérdéses:

WR Brandin Cooks
LB Christian Harris
DB Desmond King

IR / NFI:

DL Michael Dwumfour
DL Jonathan Greenard
LB Kevin Pierre-Louis
TE Teagan Quitoriano
DL Derek Rivers
DB Tavierre Thomas

OL Justin Britt
WR John Metchie III 

Az Eagles idén eddig szerencsésnek mondható sérülések terén, hiszen Barnetten és Davisen kívül eddig nem volt a szezon során olyan komolyabb név, akit hosszabb időre nélkülözni kényszerült a csapat. Hát reméljük ez így is marad. A sérülésjelentésekből viszont jól látható, hogy más csapatok nem ilyen szerencsések. Ez már nem az első meccs, mikor az ellenfél oldalán jóval népesebb a lista, és a Texans különösen rossz helyzetben van. Nico Collins személyében egy kezdő elkapójuk, és Maliek Collins személyében egy kezdő DT-jük OUT státuszt kapott.

A kérdésesek között mindenki kezdő, közülük pedig talán a legnagyobb érvágás Brandin Cooks hiánya volna. Az elkapó személyes okokra hivatkozva hagyta ki a keddi és a szerdai edzést, és egy elég különös tweet-et posztolt, amelyből sokan arra következtettek, hogy nem érzi jól magát Houstonban.

Ellenben az elkapó nem lett elcserélve a trade deadline előtt (állítólag majdnem a Cowboyshoz került, de a Rams is érdeklődött), így most kérdéses státusszal várja a meccset. Ha ő sem játszik, a Texans a két legjobb elkapója nélkül áll majd ki a Philly ellen. A 3. legjobb WR a csapatukban az a Chris Moore, akinek eddig 128 elkapott yard gyűlt össze a szezon során. Szóval nem túl jók az előjelek a Texans számára.

Mellettük pedig az IR és az NFI lista is elég népes, köztük olyan fontosabb hiányzókkal, mint John Metchie, Justin Britt, Tavierre Thomas, Jonathan Greenard vagy Michael Dwumfour.

 

fotó: Eric Hartline/Usa Today Sports
Fly Eagles Fly

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6017969566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása