Eagles vs. Saints sérülésjelentés

EAGLES


OUT:

OT Lane Johnson
CB Avonte Maddox

Kétes:

QB Jalen Hurts

IR/PUP

DE Derek Barnett
S C.J. Gardner-Johnson
P Arryn Siposs
DT Marlon Tuipulotu
DE Robert Quinn

T/G Brett Toth
 

Na hát úgy tűnik, Jalen Hurts még mindig nem fog játszani, miután szerdán nem, azt követően pedig csak limitáltan edzett. Szóval ismét Minshew kezdhet irányító poszton. Ha így is sikerülne nyerni, akkor elképzelhető, hogy ez az alapszakaszban már így is marad. Ha nem, akkor a Giants ellen várható, hogy Hurts pályára lép.

 

Lane Johnson OUT státuszt kapott, ahogy arról mi is beszámoltunk, ő az alapszakaszban már nem fog visszatérni. Az Eagles vagy Driscollt állítja be a helyére, vagy pedig Mailata-t is át lehet mozgatni jobb oldalra. Ebben az esetben bal szélen Dillard állna fel. Az utóbbi megoldás azért lehetne jó, mert Dillard talán komolyabb játékerőt képvisel, mint Driscoll, ugyanakkor így Mailata játékának színvonala is visszaeshet, ha nem sikerül neki gyorsan ráállnia, a számára megszokotthoz képest tükrözött játékra. Szóval van ebben kockázat is. Meglátjuk.

Maddox szintén nem játszik, de róla még mindig az az utolsó kézzel fogható infó, hogy "határozatlan időre" dőlt ki. Ez sajnos elég rossz jel, de még remélhetjük, hogy visszatér ebben a szezonban. Ha az Eagles IR-re rakná a CB-t, még akkor is játszhatna a szezonban, de már csak a Super Bowlon – persze csak ha egyáltalán eljut odáig a csapat. A helyét első sorban Josiah Scott veheti át, különösen azért, mert C.J. Gardner Johnsont-t még nem aktiválta az Eagles, tehát ő sem fog játszani. Esetleg K’Von Wallace kaphat még slot CB poszton snapeket, de akárhogy is lesz, készülhetünk arra, hogy a Saints ezt a pontot fogja támadni.

 

Mellettük még többek között Miles Sanders és A.J. Brown is megjelent a sérülésjelentésekben, de ők játékra készek, ahogy Jordan Davis is, aki sikeresen átvergődött az agyrázkódás protokollon.

 ____________________________________________________________

SAINTS

OUT:

S Marcus Maye
OG Andrus Peat
RB Dwayne Washington

Kérdéses:

S Justin Evans
CB Marshon Lattimore
WR Chris Olave
LB Pete Werner

IR:

LB Zack Baun
OL Ethan Greenidge
WR/RS Deonte Harty
DT Albert Huggins
RB Mark Ingram II
LB D’Marco Jackson
WR Jarvis Landry
S Smoke Monday
C/G Cesar Ruiz
WR Michael Thomas 

A Saints oldalán talán a leginkább a safety poszt problémás, miután a kiváló kezdőjük, Marcus Maye OUT státuszt kapott. Ez már önmagában is nagy érvágás nekik, de ráadásul Maye első számú cseréje, Justin Evans is kérdéses.

Fontos hiányzó még a kezdő bal oldali guard, Andrus Peat is, aki szintén OUT státuszt kapott, és ezzel a G poszt is elég rosszul fest New Orleans-ban, hiszen a jobb oldali kezdőjük, Cesar Ruiz meg IR-en van.

A Saints idei legjobb elkapója, Chris Olave, valamint Pro Bowl-er cornerük, Marshon Lattimore kérdéses státusszal várja a meccset. Lattimore valószínűleg pályára fog tudni lépni, Olave viszont inkább meccs előtti döntésnek tűnik.

Pete Werner is fontos hiányzó lehet kezdő LB-ként, és miután egész héten csak limitáltan edzett, ő is kérdéses státuszt kapott. De ő már 5 meccset kihagyott, szóval talán már alkalmazkodott a csapat a hiányához.

Sok a fontos név a Saints-nél IR-en is. A már említett Cesar Ruiz mellett ott van például két nagyon fontos elkapó, Jarvis Landry és Michael Thomas személyében, valamint Mark Ingram aki futó poszton még mindig veszélyes, és a visszahordó Deonte Harty.

Fly Eagles Fly
Fotó: YONG KIM / Staff Photographer

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1318015736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása