Eagles vs. Giants sérülésjelentés

EAGLES


OUT:

CB Avonte Maddox

IR/PUP

DE Derek Barnett
LB Shaun Bradley
TE Tyree Jackson
P Arryn Siposs
DE Janarius Robinson
DT Marlon Tuipulotu

T/G Brett Toth 

 

Szépen felgyógyult a keret, Maddox-on kívül gyakorlatilag mindenki össze lett drótozva a rájátszásra. A CB lábujj sérüléssel küszködik, de mivel a csapat nem tette őt IR-re, így gyanítható, hogy nem kell már neki sok idő a felépüléshez. A várakozások szerint, ha az Eagles túl tud jutni a Giants-en, akkor Maddox visszatérhet az NFC döntőre. Legalábbis a SB-re már akkor is visszatérhetne, ha a sérülésekor IR-re került volna, szóval reálisnak tűnik a jövő hét. De persze ezt nem lehet ennyire pontosan megmondani előre, szóval várjuk ki a végét.

Na mindenesetre egyelőre Maddox hiányában a legerősebb felállás a secondary-ben úgy néz ki, hogy a már felépült C.J. Gardner-Johnson áll be slot CB posztra, az ő helyére pedig a már szintén felépült Reed Blankenship áll safety-nek.

Nagyon fontos, hogy végre Lane Johnson is visszatérhet, státusz nélkül várja a meccset, bár két napon át még csak limitáltan edzett a héten. Reméljük, jó állapotban van.

Mint kiderült, Jalen Hurts a Giants elleni szezonzárón még közel sem volt 100%-os állapotban, komoly fájdalmai voltak. A hírek szerint mostanra teljesen felépült a vállsérüléséből, a héten már végig teljes értékű edzésmunkát végzett, szóval nagyon jól jött a kiharcolt pihenőhét.

____________________________________________________________

GIANTS

Kérdéses:

DE Azeez Ojulari

IR:

LB Darrian Beavers
DL D.J. Davidson
OL Joshua Ezeudu
WR Collin Johnson
OG Shane Lemieux
OL Marcus McKethan
CB Aaron Robinson
WR Wan’Dale Robinson
WR Sterling Shepard
DE Elerson Smith
DL Nick Williams

 

A Giants szintén egy rendkívül egészséges kerettel várja az éjszakai mérkőzést. Az egyetlen, aki az aktív keretben van, de státuszt kapott a meccsre, az Azeez Ojulari, aki a Wild Card körben sérült meg a Vikings elleni meccsen. Az edge rusher a héten csak limitáltan edzett, kérdéses a játéka. A várakozások szerint pályára fog tudni lépni, de könnyen lehet, hogy a megszokottnál lényegesen kevesebb snap-et fog kapni.

 

Fly Eagles Fly

Fotó: Jim McIsaac/Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5118031304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása