Eagles @ Colts sérülésjelentés

EAGLES

OUT:

CB Josh Jobe

IR/PUP

DE Derek Barnett
DT Jordan Davis
TE Dallas Goedert
TE Jaeden Graham
CB Avonte Maddox
DE Janarius Robinson
DT Marlon Tuipulotu

T/G Brett Toth
 

Az Eaglesnél egyetlen játékos van, aki státuszt kapott erre a meccsre: Josh Jobe nem fog játszani a Colts ellen sem. Ő egy ST játékos, aki egyben kicsit mélyíti a CB posztot, szóval na…

A többiek, akik a heti sérülésjelentésekben felmerültek (A.J. Brown, DeVonta Smith, Fletcher Cox, Haason Reddick, Robert Quinn, stb.), játékra készek, nincs komoly bajuk.

Ndamukong Suh és Linval Joseph is megérkezett csapatunkba a héten, de egyelőre nem, vagy legalábbis csak nagyon kevés snap erejéig számíthatunk rájuk a meccsen.

Tyree Jackson viszont aktiválva lett a PUP listáról, szóval várhatóan idén először játszani fog, amire Dallas Goedert sérülése miatt szükség is lehet. Egyébként Sirianni úgy nyilatkozott, hogy Goedert-et nagyon nem lesz egyszerű pótolni, és egyelőre várhatóan ezt több játékos bevetésével (Stoll, Jackson, Calcaterra) próbálják majd kivitelezni, egyfajta TE commitee-ben. Emellett számítani lehet arra is, hogy Goedert egyes feladatait esetleg az elkapók is átvehetik.

Na de mivel már tendenciának számít, hogy a sérültjeink szinte azonnal IR-en kötnek ki, talán érdemes kicsit felidézni azt is, hogy velük mi a helyzet:

  • Jaeden Graham talán csak olyan szempontból lehet érdekes, hogy ő is TE, de ő még a keretszűkítés előtt IR-re került, idén nem fog pályára lépni.
  • Barnett ACL szakadás miatt már nem tér vissza a szezonban.
  • Davis bokasérülést szenvedett, legkorábban a 13. héten térhet vissza.
  • Maddox combhajlító izom sérülés miatt került sérültlistára, rá a 14. héttől számíthatunk.
  • Goedert (váll) és Tuipulotu (egyelőre nincs hivatalos infó arról, hogy milyen sérüléssel küszködik) ezen a héten kerültek IR-re, így ők legkorábban a 15. héten térhetnek vissza.
  • Janarius Robinson már aktiválva van, ő jelenleg a 21 napos edzési fázist tapossa, a következő 3 héten bármikor felmozgatható az 53 fős keretbe.
  • A szabályok szerint már Brett Toth is megkezdhetné a 21 napos edzési periódust, ő viszont egyelőre nem lett aktiválva, még a PUP listán csücsül.

____________________________________________________________

COLTS

OUT:

DE Kwity Paye
TE Jelani Woods

Kérdéses:

LB Zaire Franklin
CB Isaiah Rodgers
OT Braden Smith

IR / visszavonult:

LB Shaquille Leonard
DE Tyquan Lewis
OT Carter O’Donnell
TE Andrew Ogletree
P Rigoberto Sanchez
S Armani Watts

S Khari Willis 

A Colts oldalán komoly hiányzó a kezdő edge rusher, Kwity Paye, aki bokasérülés miatt biztosan kihagyja a meccset. Ugyancsak OUT státuszt kapott a depth charton 3. helyet elfoglaló TE, Jelani Woods is.

A kérdéses játékosok mind kezdők, és fontos hiányzók lennének, ha nem tudnák vállalni a meccset. Ők a tacklegyáros LB, Zaire Franklin, a kezdő corner Isaiah Rodgers, valamint a kezdő jobb oldali tackle, Braden Smith. Előbbi két játékos betegség miatt hagyott ki edzéseket, de a várakozások szerint játszani fognak. Smith viszont már más tészta, neki a hátával van valami gond, és pénteken került be a sérülésjelentésekbe. Akkor egyáltalán nem is edzett, előtte viszont igen. Úgyhogy ez nem túl jó előjel. A helyére, ha kell, az ex-Eagle, Dennis Kelly állhat be.

 

Fly Eagles Fly
Fotó: Chris Szagola

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2017983080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása