Eagles vs. Buccaneers sérülés jelentés.

hurts-brady_101221_usat_3734045d_fill-735x490.jpg

 

EAGLES

OUT:

OT Lane Johnson

 

IR/COVID lista:

OG Brandon Brooks
TE Jason Croom
DE Brandon Graham
TE Tyree Jackson
OG Isaac Seumalo
WR Michael Walker
S K’Von Wallace

TE Dallas Goedert
OG Sua Opeta

 

Lane Johnson továbbra sem játszik, egyelőre nincs új hír arról, hogy mikor lesz bevethető. Nick Sirianni annyit mondott, hogy remélhetőleg még a szezon során újra pályára lép. Továbbra is Mailata kezd a helyén, Dillard pedig marad a LT.

Dallas Goedert pozitív koronavírus tesztet produkált, ezért kedden COVID listára került. A TE be van oltva, így a rá érvényes szabályok szerint elég, elég 48 órán át tünetmentesnek lennie, valamint kettő negatív PCR teszt kellene, egymás között 24 órás különbséggel. Hivatalosan még nem kapott OUT státuszt, elméletben még van esély a játékára, de sajnos mindehhez elég kevés idő állt rendelkezésre a rövid hét miatt. Mindenesetre az azért várható, hogy jövő héten Goedert már játszhat a Raiders ellen, most viszont még nem valószínű.

A keretben ezen kívül igazából nincs is változás sérülések terén. Derek Barnett bokasérüléssel bajlódik, talán nem lesz 100%-os formában, de játszani fog.

______________________________________________________________

BUCCANEERS

OUT:

LB Lavonte David
TE Rob Gronkowski
S Antoine Winfield Jr.

 

Kérdéses:

C Ryan Jensen
DL Patrick O’Connor
DE Jason Pierre-Paul

 

IR/PUP:

CB Carlton Davis III
OG Sadarius Hutcherson
WR Scotty Miller
OG John Molchon
CB Sean Murphy-Bunting
LS Zach Triner 

WR Justin Watson

A Bucs oldalán három fontos játékos is OUT státuszt kapott. Gronk hiánya nem nagyon hatotta meg Brady-t múlt héten, de azért egy ilyen TE mindig jól jön. Hát most nem játszik. Védő oldalon pedig még nagyobb a gond, hiszen két kezdő is hiányzik az amúgy is gyengén muzsikáló egységből. A Tampa első sorban a passz elleni védekezés terén gyengélkedik, a secondaryből pedig nem csak Winfield hiányozhat nekik, hanem a nemrég IR-re kerülő Carlton Davis valamint Sean Murphy-Bunting is.

A kérdéses státuszt kapó játékosok közül szerdán már mindenki teljes értékű edzésmunkát végzett, ami gyakran jele annak, hogy egy játékos bevethető lesz a meccsen. Mindenesetre közülük első sorban a kezdő C, Jensen hiánya volna érezhető, valamint természetesen az is komoly érvágás lenne a Bucs számára, ha JPP nem játszhatna. Patrick O’Connor egy csere DE, talán ő számít a Bucs sérültjei közül a legkevésbé komoly játékosnak.

Tom Brady limitált edzésmunkát végzett keddig, azóta már teljes értékű tréninget végzett. A hüvelykujja sérült, de játszani fog.

 

Hát szóval még csak 5 meccs ment le, de ez máris a második rövid hét az Eaglesnek. Legutóbb a Super Bowl résztvevő Chiefs ellen kellett kiállnia a csapatnak, a szokásosnál kevesebb pihenőidőt követően, most pedig jön a Super Bowl győztese, a címvédő, az örök ifjú Tom Brady vezérlésével. Sérülések terén elég rosszul áll a Bucs, de ez ne tévesszen meg senkit, borzasztóan nehéz meccs vár a sasokra. Viszont a Rams már bizonyította, hogy meg lehet fogni őket, szurkoljunk neki, hogy az Eagles lesz a következő csapat, amely egy vaskos L-el kínálja meg a kalózokat.

 

Fly Eagles Fly

fotó: USA TODAY SPORTS

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1016721612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása