Eagles @ Raiders sérülés jelentés

 dallasgoedertmain.jpg

EAGLES

Kérdéses:

OG Jack Anderson
S Anthony Harris

 

IR:

OG Brandon Brooks
TE Jason Croom
DE Brandon Graham
OG Isaac Seumalo

 

Harris kihagyta a szerdai edzést, mert mindkét keze sérült volt. Aztán csütörtökön teljes értékű tréninget végzett, pénteken viszont megint pihent, méghozzá úgy, hogy ágyéksérülés is megjelent a neve mellett. Kérdéses státuszt kapott, de elég esélyesnek tűnik, hogy nem fog játszani. A helyén Epps vagy Wallace állhat fel. K’Von Wallace és Tyree Jackson ugyanis lekerült IR-ről, már hivatalosan is újra az aktív csapat tagjai. Jackson még biztosan nem fog játszani, de Wallace esetleg beállhat. Ha mégsem, úgy Elijah Riley kerülhet a meccsnapon a bevethető játékosok listájára a gyakorló csapatból, hiszen Wallace és Harris híján, S poszton csak Epps és McLeod volna egészséges.

Anderson sérülése frissnek mondható, hiszen csak a pénteki edzést hagyta ki. Állítólag nála nem jelentős a gond, kérdéses státuszt kapott, de sok vizet várhatóan amúgy sem fog zavarni az ő helyzete.

Dallas Goedert lekerült a COVID listáról, Lane Johnson pedig visszatért Philadelphiába, így két komoly visszatérője is van a csapatnak, bár a TE még csak limitáltan edzett a héten. Ennek ellenére játszani fog. Mellettük pedig úgy tűnik, hogy Sua Opeta is lekerült a COVID listáról. Szóval most egész jól állunk, bár Harris, Graham, Brooks és Seumalo is fontos hiányzónak számít(hat).

Illetve ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy ez lesz a Philly első meccse Zach Ertz nélkül, bár őt nem sérülés, hanem egy trade miatt nélkülözi a csapat. A hiányában Goedert szerepköre nőhet, második soros TE-nek pedig az UDFA Jack Stoll léphet elő.

______________________________________________________________

RAIDERS

OUT:

TE Nick Bowers

 

IR/ELTILTVA

CB Damon Arnette
TE Derek Carrier
OG Denzelle Good
OG Richie Incognito
LB Nicholas Morrow
CB Trayvon Mullen Jr.
S Roderic Teamer
LB Javin White

DT Gerald McCoy

 

A Raiders sem áll rosszul, az fix. Az egyedüli hiányzójuk egy harmadik soros TE, Nick Bowers. Ugyanakkor az IR-en lévő játékosaik sokan is vannak, és fontosak is akadnak közöttük. Ilyen például Mullen, Morrow, Incognito, Good, és persze McCoy, akik kezdők lennének egészségesen. Köztük két G is van, tehát a támadófal belseje kicsit meg van tépázva a fosztogatók oldalán, amiből talán előnyt kovácsolhat majd a Philly. Good helyén jelenleg Leatherwood játszik, aki RT posztról lett bemozgatva, az ő helyét pedig Brandon Parker vette át. Incognito pedig az első pár meccset még a tavalyi ACL szakadása miatt hagyta ki, majd visszatért, és azonnal elszenvedett egy másik sérülést, ami miatt IR-re került. John Simpson játszik a helyén.

 

Fly Eagles Fly

FOTÓ: Mitchell Leff / Contributor via Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1116733672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása