Training Camp 2. Nap

fb_img_1659188223907.jpg

Sérülések - válzozások

- Anthony Harris visszatért.

Felállások

- Így a kezdő safety páros Harris és Epps voltak.

- Nakobe a második csapattal edzett.

- Miles Sanders szintén a második csapattal edzett, míg Gainwell és Scott megosztoztak az első csapatos snapeken. Nem kell neki túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de nem lehet figyelmen kívül hagyni se. Nagyobb szerep vár idén Gainwellre?

Események

- Nem túl fényes nap volt az offense számára, interceptionök, droppok, incomplete passzok jellemezték a tevékenységüket.

- A nap egyetlen fényes passza volt, amikor Hurts jobbra kimenekült a zsebből, és futtában eleresztett egy 25 yardos passzt a keresztből érkező Brownnak. A többi sikeres passza többnyire checkdown vagy screen volt.

- Avonte Maddox hatalmasat ugorva szerzett interceptiont, Hurts Goedertöt célozta a labdával, de csúnyán aluldobta. 

- Kyzir White tökéletesen blitzelt az egyik játék során, olyan gyorsasággal robbant ki a vonalról, hogy Hurtsnek esélye sem volt, sack. White játékának egyik legfőbb eleme a gyorsaság, amit eddig azért nem igen szoktunk meg az Eagles linebackereitől.

- Sok incomplete passz volt Slay és Bradberry munkája eredményeként. A.J. Brown droppolt egy slantet. Talán a játékának egyetlen negatívuma volt már korábban is a sok drop. Úgy tűnik ezt egyelőre nem sikerült kiküszöbölni.

- A második csapatnál Mac McCain hívta fel magára a figyelmet, egyike a sok CB-nek akiket tartunk, mondván hátha lesz belőle valami (lásd még Tay Gowan, Josiah Scott stb.). McCain-nek lehet itt keresnivalója, 2 passz leütése is volt. Az egyik során, Reagort fedezve ütötte el Minshew passzát amely Davion Taylor kezében landolt. Reagor a játék alatt elcsúszott... Kifejezetten rossz napja volt egyébként a népszerűtlen elkapónak, a legtöbb felé menő labda a földön végezte.

- Davion Taylor jól teljesített, időben ért oda a labdához, jól is szerelt, interceptionje is volt. Eddig se a játévál volt a fő gond, hanem a sérülésekkel. Reméljük idén távol marad tőle, és akkor elég ígéretes a LB group.

- 75 percig tartott a második edzés.

Hurts statisztikája:

15/8 0 TD 1INT

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2917894191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása