Training Camp 4-5. Nap

img-dccf5498067b41ec0e9ed0d902686a6f-v.jpg

4. Nap

Sérülések - változások

- Milton Williams visszatért

- TE Grant Calcaterra térd sérüléssel az új a listán

Események

- Ez volt az első "wow" napja Jordan Davisnek. Vállvédőt már vettek fel a játékosok, ami azt jelentette, hogy volt pár 1v1 párharc. Davis ezeken a párharcokon szétalázta a csere, sokadik falembereket. A leglátványosabb Jack Anderson ellen volt, aki mellett szinte érintés nélkül elszaladt. Davis profilja ugyanis a bull rush, de ha a falember hajlamos nagyon arra készülni, mint esetünkben Anderson, akkor azt sebességből veri meg. Elég abszurd hogy egy ekkora ember szinte elfut melletted, úgy hogy épp megérinted...

- Cam Jurgens viszont megnyerte a Davis elleni párharcát. Később amikor újságírók Davist az újonc centerről kérdezték, csak annyit mondott, hogy bivaly erős.

- A passzjáték csendesre sikeredett, volt egy szép játék amikor Brown tökéletes labdát kapott egy slant útvonalon, a yard after catch képességéről híres elkapó pedig éles helyzetben ebből sokat is hozott volna. Hurtsnek volt egy hosszabb passza középre Smithnek, ezen kívül azonban csak rövid útvonalakat és checkdown passzokat dobott. Az eredmény kevés incomplete passz, nulla interception, de ugyanakkor semmi nagy játék. Nem kiváló, de tisztességes teljesítmény.

- Borzalmas nap Minshewnak, akinek nemcsak a második hanem az első számú védelem ellen is játszania kellett. Mind a kettőnek dobott egy interceptiont, TD nélkül. Az egyik Jalen Reagor felé ment, Darius Slay ütötte fel egyenesen Epps kezébe. A másikat Shaun Bradley halászta le vetődve.

5. Nap

Sérülések - változások

- Nem lett volna semmi változás, de Andre Dillard és Quez Watkins korán abbahagyták az edzést. Watkinsről kiderült hogy rosszul érezte magát. Helyére Jalen Reagor lépett fel az első csapatba.

Események

- Ez volt az első nap amikor teljes felszerelésben edzettek. Az eddigi legmelegebb nap is természetesen ez volt.

- Dean ma először kapott első csapatos snapeket. Sajnos ez nem jelent még semmi extrát, a csere linebcakerek többsége játszott már az első csapatban. Deannek eddig elég csendes tábora van.

- Hurtsnek eddig ez volt a legjobb napja, úgyhogy a szokottól eltérően a beszámolónk hátra levő része Hurts összes játéka lesz egyenként:

1. Play action, Hurts jobbra forog ki, Sandersnek passzol aki  viszont elejti. A passz kicsit alacsony volt, de az ilyet azért el kellene kapni.

2.  3 yardnyira az end zonetól. A.J. Brown mozog át a slotból a snap előtt, jön a snap, Hurts átnyújtja neki Brown pedig befut a célterületre.

3. Tökéletes touch passz DeVonta Smithnek az oldalvonal mellé.

4. Újabb passz a jobb oldalvonalhoz ezúttal Brownnak akit Slay próbál őrizni.

5. Practice squad elkapók kapnak lehetőséget, Deon Cain és Lance Lenoir Hurts következő két célpontja comeback útvonalon.

6. Hurts tökéletesen találja meg ismét Brownt a pálya közepén, hiába fogja teljesen szorosan Slay.

7. Smith felé próbál passzolni a baloldali vonal mellé, de Bradberry leüti.

8. Újabb PBU. (pass breakup, passz leütés)

9. Jet sweep Reagornak, az eredmény ugyanaz mint tavaly a mérkőzéseken: semmi.

10. Play action, aztán a szokottak szerint középre megy a passz Brownnak. Éles helyzetben sok yardot hozhatott volna még utána a WR1.

11. Újabb play action, Dallas Goedert üresen, de Hurts csúnyán elvéti.

12. Passz a backfieldről induló Sandersnek.

13. 7v7 Hurts Goedertöt találja meg egy mély comeback útvonalon.

14. Hurts későn dobja az elszakadó Brown felé a labdát, Bradberry ahogy szokta, leüti.

15. 15 yardos passz középre Goedertnek.

16. Rövid passz DeVontának aki szépen gyűjtötte utána a yardokat.

17. TE Noah Togiai fut egy slantet, Hurts dobja neki, de átmegy a kezei között.

18. 11v11 újra. A nap játéka! Jalen Reagor égeti meg mélyen Zech McPhearsont és Andre Cacheret, Hurts gyönyörűen felíveli neki, 70 yardos TOUCHDOWN!

19. Hurts jobbra menekül a zsebből, a keresztből érkező Brown kapja a labdát.

20. Screen Smithnek.

21. Ismét tökéletes passz Brownnak egy - mi más - slant útvonalon.

22. Boston Scott indul a slotból, de sajnos elejti a felé érkező labdát.

23. Kelce és Hurts beugratja a defenset, alacsony a snap, Hurts azonnal felkapja a labdát majd mélyen találja meg a bal oldalvonalnál Jalen Reagort aki becsúszva kapja el a labdát. Szép elkapás, jó helyzetfelismerés Hurtstől.

24. Hurts táncikál a zsebben, nem talál senkit, ez pedig egy Josh Sweat sack.

25. Hurts utolsó sikeres passzát nem más kapja mint a keresztező útvonalon futó Brown.

26. A nap utolsó játéka során Hurts John Hightowernek íveli fel a labdát, de Bradberry, mint mindig, leüti.

 

Hurts statisztikája:

17/10 1 TD 0 INT

5 edzésen összesen:

79/55 5 TD 3 INT (109 reps)

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1917900817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása