Eagles @ Cardinals sérülésjelentés

 

EAGLES

OUT:

K Jake Elliott
LB Patrick Johnson
CB Avonte Maddox

Kétes:

OT Jordan Mailata

Kérdéses:

LB Kyron Johnson
RB Boston Scott

IR / PUP:

OT Andre Dillard
DE Derek Barnett
TE Jaedan Graham
WR Greg Ward

TE Tyree Jackson
T/G Brett Toth

 

Az Eagles oldalán Avonte Maddox biztosan nem játszik, miután a 4. hét előtt bokasérülést szenvedett. A helyén Josiah Scott állhat fel kezdő slot cornerként. Ő kicsit szenvedett a Jags ellen, de reméljük azóta jobban belerázódott új szerepkörébe.

Jake Elliott szintén bokasérülés miatt kényszerül kihagyni a meccset. A Philly rúgója a héten így Cameron Dicker lesz, akit a csapat erre a meccsre az aktív keretbe mozgatott a gyakorló csapatból. Amennyiben az Eagles nem igazán bízik meg az újonc rúgóban, úgy lehetséges, hogy a múlt heti meccshez hasonlóan (bár akkor az erős szél miatt történt…), FG távolságban is inkább rámegy a csapat a 4. down-ra. Meglátjuk, érdekes lesz.

Patrick Johnson az agyrázkódás protokollon próbál hősiesen átlépni, de egyelőre nem járt sikerrel. Ez azt jelenti, hogy Haason Redick mögött így Kyron Johnson lesz az első számú SAM LB csere. Már ha utóbbi bevethető lesz...

Jordan Mailata vállsérülést szenvedett a Jags elleni meccsen, el is hagyta a pályát már a mérkőzés első negyedében. A héten egyáltalán nem edzett, és várhatóan nem fog játszani a Cardinals ellen, viszont állítólag jó esélye van a visszatérésre jövő héten, a Cowboys ellen. A helyét esetleg átvehetné Dillard is, aki aktiválható volna IR-ről, de a várakozások szerint ez nem fog megtörténni. Ha valóban nem, akkor Jack Driscoll lesz a meccsen a kezdő bal oldali tackle.

Boston Scott továbbra is bordasérüléssel küszködik. A múlt heti meccset kihagyta, ezen a héten pedig végig csak limitáltan edzett. Kérdéses státuszt kapott. A várakozások szerint ő is inaktív lesz, az Eagles nem fogja siettetni a visszatérését, ha még nincs 100%-os állapotban. Főleg úgy, hogy Trey Sermon egész jól festett a Jags ellen.

Kyron Johnson tehát Reddick cseréje lenne, ha bevethető volna, de kérdéses státuszt kapott agyrázkódással. Ő pénteken már teljes értékű edzésmunkát végzett, így a várakozások szerint ő aktív státuszt fog kapni a meccsre.

Seumalo-ról is érdemes említést tenni, hiszen ő is megsérült a múlt heti mérkőzésen. A héten minden nap csak limitáltan edzett, de ennek ellenére státusz nélkül várja a meccset, így az Eagles kezdő jobb oldali guardja bevethető a Cardinals ellen.

Darius Slay szintén lent maradt a Jags ellen, de ő jól van. Az Eagles kiváló cornere egész héten teljes értékű edzésmunkát végzett.

DeVonta Smith az utolsó még nem említett áldozata a múlt heti mérkőzésnek, de ő már azon a meccsen is visszatért. Hasonlóan Slay-hez, egész héten edzett, úgy fest minden rendben vele.

 ____________________________________________________________

Cardinals

OUT:

OG Max Garcia
NT Rashard Lawrence
K Matt Prater
LB Nick Vigil

Kétes:

C Rodney Hudson

Kérdéses:

OT D.J. Humphries
WR Rondale Moore
CB Trayvon Mullen Jr.
OG Justin Pugh

IR / Eltiltva:

S Tae Daley
OL Cody Ford
CB Antonio Hamilton
OL Marquis Hayes
QB Colt McCoy
OL Joshua Miles
S Charles Washington
WR Antoine Wesley

WR DeAndre Hopkins

 

Az Arizona oldalán négy játékos kapott OUT státuszt.

Az Eagles-höz hasonlóan nekik is a kezdő rúgójuk nélkül kell kiállniuk, Matt Prater-nek a csípője nincs rendben.

Rashard Lawrence is fontos hiányzó, ő lenne a kezdő NT, de kézsérülés miatt nem tudja vállalni a játékot.

Mellettük hiányzó még egy csere OG, Max Garcia személyében, és egy csere LB, Nick Vigil, aki azóta IR-re is került.

Komoly érvágás lehet a pintyeknek Rodney Hudson elvesztése is, aki térdsérülés miatt kétes státuszt kapott. A kezdő C nélkül nehéz lesz kiállniuk az Eagles DL ellen, de erre kell felkészülniük, hiszen Hudson egyáltalán nem edzett a héten.

Ráadásul még két kezdő OL játékos kérdéses státuszt kapott: D.J. Humphries (LT) combhajlító izom sérülés miatt egész héten csak limitáltan edzett, az ex-csoportrivális, Justin Pugh (LG) pedig könyöksérülés miatt kizárólag pénteken edzett, akkor is csak limitáltan. Szóval látható, hogy nagyon megtépázta a Cardinals OL-t egy sérüléshullám, lehetséges, hogy 3 kezdőt is nélkülözniük kell majd, elsősorban a támadófal bal oldalával gondjaik lehetnek a meccsen.

Mellettük Rondale Moore is sérült. Ha őt is nélkülözniük kell majd, az is nagy pofon volna, de esetében a már amúgy is megtépázott WR sornak. DeAndre Hopkins továbbra is hiányzik eltiltás miatt, de Marquise Brown is kisebb sérüléssel bajlódik. Utóbbi bevethető, de Moore kérdéses. Ő egy edzésen szenvedett térdsérülést, csütörtökön és pénteken csak limitáltan edzett.

Kérdéses státuszt kapott még Trayvon Mullen Jr. is, aki egy csere CB.

 

Fly Eagles Fly

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7617950322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása