Eagles @ Bears sérülésjelentés

 

EAGLES


OUT:

S Reed Blankenship

IR/PUP

DE Derek Barnett
S C.J. Gardner-Johnson
TE Dallas Goedert
P Arryn Siposs
DT Marlon Tuipulotu
DE Robert Quinn

T/G Brett Toth
 

Blankenship egyelőre nem edzett, de Sirianni elmondása szerint nem olyan súlyos a sérülése. A védő nem került IR-re, így várhatóan max 3 hetes kihagyás vár rá. A helyén a depth chart szerint K’Von Wallace kezdene, de mivel a szezon során nem igazán játszott jól elképzelhető, hogy nem minden egyes snap-et ő fog megkapni. Esetleg Josiah Scott-ra is lehet számítani, hiszen még az edzőtábor alatt a második csapattal safety poszton is szerepelt a CB. Illetve újra itt van Anthony Harris is, aki egyelőre a gyakorló csapatot erősíti. Onnan erre a meccsre Brett Kern (P) és Christian Elliss (LB) lett felmozgatva az aktív keretbe, ami azt jelenti, hogy Harris-re a Bears ellen még nemigen számíthatunk.

CJGJ a 17. héttől térhet vissza, Quinn a 18. héttől. Siposs az alapszakaszban várhatóan már nem fog játszani. Goedert akár már ma este is pályára léphetett volna, de egyelőre nem aktiválták őt IR-ről, ami azt jelenti, hogy rá is várni kell még egy kicsit.

 ____________________________________________________________

BEARS

OUT:

WR Chase Claypool
TE Trevon Wesco

Kétes:

OL Larry Borom  

Kérdéses:

WR N’Keal Harry
CB Kindle Vildor

IR:

S Dane Cruikshank
OL Dakota Dozier
RB Khalil Herbert
S Eddie Jackson
OL Doug Kramer
WR Darnell Mooney
OL Lucas Patrick
QB Trevor Siemian

 

A Bears oldalán nagyon sok a sérült. IR-en van a kezdő futójuk, Khalil Herbert, a legjobb elkapójuk, Darnell Mooney, a kezdő safety-jük, Eddie Jackson és a kezdő guardjuk, Lucas Patrick is. Ehhez a listához kell még hozzáírnunk Chase Claypoolt is, aki a legjobb megmaradt elkapójuk volt a keretben. Jelenleg így az első számú WR a Bearsben az a Equanimeous St. Brown, akinek még csak 280 yardja és 1 TD-je van a szezonban.

Larry Borom kétes státusszal várja a meccset. Ő a szezon elején még kezdő volt, azóta kissé háttérbe szorult. Várhatóan nem fog játszani.

N’Keal Harry és Kindle Vildor kérdésesek, de mivel teljes értékű edzésmunkát tudtak végezni a héten, így számíthatunk arra, hogy pályára fognak tudni lépni.

Fly Eagles Fly
Fotó: Andy Lewis/Icon Sportswire

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr618005236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása