Training Camp 3. Nap

img-b786eee1da41292ca21309af3fb285d5-v.jpg

Sérülések - változások

- Úgy tűnik előző nap Milton Williams megsérülhetett, ugyanis könyök sérülés miatt kihagyta az edzést.

- A nap során az eddig kiválóan teljesítő újonc TE, Grant Calcaterra sérült meg, a térdét fogta nagyon, nem tért vissza a pályára.

- Ezen a napon játszottak először néhány snapet Jason Kelce és Fletcher Cox

Felállások

- Először kapott szerepet az első csapatban Jordan Davis. Érzékeltette is a jelenlétét, megfogott egy futást, és egy passz játék során sikerült jó nyomást gyakorolnia.

- Sirianni világossá tette Sanders tegnapi második csapatos snapjei miatt, hogy ő a kezdő running back. Sanders elmondta, azért dolgozik ebben a szezonban, hogy megkapja a tiszteletet amit érdemel. A kérdésre hogy hogy néz ki ez a tisztelet, csak annyit mondott, "úgy hogy nem írtok cikket arról, hogy a második csapattal edzem".

- Kyzir White és T.J.Edwards az egyértelmű kezdő linebackerek, Davion Taylor rotálásával. Nakobe Dean és Shaun Bradley küzdenek még a rotációs helyért. 

Események

- Hurts elég jól kezdte a napot 4/4 volt, igen szépen találta meg a top célpontjait. Ekkor jött az eddigi legrosszabb döntése az egész tábor során. A play alatt elhagyta a zsebet balra (állítólag indokolatlanul) majd ahogy valóban érkezett a nyomás Reddick részéről, keresztbe jobbra próbálta a tömegbe beerőltetni a labdát. Ahogy az az ilyen passzokkal történni szokott, interception, Andre Chachere jóvoltából. Andre Chacherenek ez a második interceptione a tábor során, egyértelműen túljátsza Wallacet.

- A.J.Brown először mutatta meg az igazi képességeit, Slay szorosan őrizte az egyik play során, ennek ellenére izomból behúzta a labdát. Egy másik elkapás után pedig a földre stiff armolta Slayt. Kevesebb a sikere Bradberry ellen, akinek két elütött labdája is volt a kiváló elkapó ellen.

- Quez Watkins általában túl sok Maddoxnak, nem bír vele lépést tartani. A nap játéka lehetett volna Watkinsé, Hurts ugyanis tökéletes mély labdát dobott neki, de nem sikerült behúznia, annak ellenére, hogy lehagyta Slayt. Sirianni kihívta a játék után és mondhatni erőteljesen kifejezte elégedetlenségét. Quez később elismerte hogy valóban nem tiszta erőből futotta az útvonalat, ezért nem kapta el a labdát.

- Jake Eliott 6-ból 6 FG-t rúgott be a következő távolságokból: 26,27,36, 39, 40,45.

- Összességében megint a defense nyerte a napot, bár sokkal szorosabb volt mint a 2. napon. A napot röviden jól illusztrálja az utolsó játékrész az edzés során:

Sirianni ezt a gyakorlatot "dzsembori"-nak nevezi, amelynek a lényege, hogy az edző bekiabálja a down and distance-t, tehát hogy hányadik próbálkozás és hány yardot kell megtenni, valamint hogy hány pontot ér a játék a kimeneteltől függően.

  1. 3&3 Hurts futás, ám alighogy megindul megérkezik Hargrava tackle for lossért. 5 pont a védelemnek
  2. 3&5 T.J. Edwards leüti Hurts passzát. 4 pont a védelemnek
  3. 3&7 Hurts magas labdát dob Smith felé, de Bradberry előnyösebb helyzetből leüti a passzt. Hurts kicsit alul dobta. 3 pont a védelemnek
  4. 3& hosszú Hurts fellép a zsebben, majd kioszt egy tökéletes passzt Greg Wardnak. First down, 5 pont az offensenek.
  5. 3&11 Boston Scott sikeresen blokkolja a blitzelő Kyzir White-ot, Hurts kimenekül a zsebből jobbra, majd kioszt egy 25 yardos passzt Goedrtnek. 6 pont az offensenek.

Így végül 12-11 arányban a védelem nyerte az utolsó szakaszt.

- Az egész edzés ezúttal másfél órás volt.

Jalen Hurts statisztikája:

21/16 0 TD 1 INT

WR/TE statisztikák 3 edzés után:

A.J. Brown: 9/7 1 TD
Smith: 7/3
Watkins: 5/2 2TD
Goedert: 13/10 1TD

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eagleshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3617895739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása